Bistrița: Polițiștii prinși cu mită, eliberați

Justitia
Justitia

 Cei trei poliţişti bistriţeni de la Serviciul Rutier, arestaţi preventiv săptămâna trecută sub acuzaţia de luare de mită, au fost puşi în libertate de Curtea de Apel Cluj, după ce aceştia au contestat decizia iniţială luată de Tribunalul Bistriţa-Năsăud. 

Potrivit sentinţei definitive publicate pe site-ul Curţii de Apel Cluj, decizia Tribunalului Bistriţa-Năsăud a fost desfiinţată în totalitate, iar faţă de cei trei inculpaţi a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, începând cu data de 6 septembrie. 

Pe durata controlului judiciar, cei trei poliţişti nu vor putea desfăşura niciun fel de activitate în cadrul Serviciului Rutier, nu vor avea dreptul să deţină, să folosească sau să poarte arme, nu vor putea părăsi municipiul Bistriţa decât cu încuviinţarea organului de urmărire penală şi nu vor putea comunica între ei sau cu martorii din dosar. 

Săptămâna trecută, patru poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Bistriţa-Năsăud au fost reţinuţi sub acuzaţia de săvârşire a mai multor infracţiuni de luare de mită, unele în formă continuată. 

Doi dintre agenţi fuseseră prinşi în flagrant, într-o acţiune a Direcţiei Generale Anticorupţie, primind 150 lei mită de la un investigator sub acoperire, pentru a nu constata o contravenţie rutieră. 

În data de 30 august, Tribunalul Bistriţa-Năsăud a decis ca trei dintre poliţişti să fie arestaţi preventiv, iar al patrulea a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel