Bilanțul morților de la Club Colectiv a crescut

Bilanțul morților de la Club Colectiv a crescut.

Numărul celor decedaţi în tragedia din clubul Colectiv a ajuns, sâmbătă seara, la 41, după ce alte două persoane rănite în incendiul de săptămâna trecută au murit la Spitalul Floreasca şi Spitalul Bagdasar-Arseni.

Informaţiile privind cele două decese au fost confirmate, pentru AGERPRES, de reprezentanţi ai celor două spitale.

Numărul de persoane decedate în cursul zilei de sâmbătă a crescut astfel la nouă, dintre care şapte, la spitale din Bucureşti, iar două, după ce au fost transferate în Olanda.

'Vestea tristă era de aşteptat. Nu este o surpriză. Aşa cum am anunţat, numărul de decese era de aşteptat să crească. Este săptămâna cea mai dificilă. (...) Ne aflăm în etapa în care complicaţiile majore sunt de aşteptat', a declarat, sâmbătă seara, pentru AGERPRES, şeful secţiei de chirurgie plastică şi reparatorie a Spitalului de Urgenţă Floreasca, Ioan Lascăr.

El a afirmat că, 'din păcate', lista victimelor din clubul Colectiv ar putea să crească. Cea de-a noua victimă de sâmbătă, o femeie, a fost înregistrată la Spitalul Bagdasar Arseni, a confirmat, pentru AGERPRES, medicul Mircea Carantino. 'Era dintre pacienţii aflaţi în stare critică încă de la început. A fost ţinută pe aparate în toată această perioadă. Au fost încercate mai multe operaţii. Era pe hemodializă', a spus, sâmbătă seara, Carantino.

Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleanțe.

"Sunt cu gândul și cu sufletul alături de familiile îndoliate, care au primit astăzi vestea tragică a dispariției celor dragi, aflați în suferință în spitale. Dumnezeu să-i odihnească!", a transmis președintele Klaus Iohannis.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel