Bianca Drăgușanu a slăbit 30 de kilograme în 6 luni. Care este secretul ei pentru o siluetă suplă

Bianca Drăgușanu, foto Instagram
Bianca Drăgușanu, foto Instagram

Bianca Drăgușanu a decis să își creeze propria dietă pentru a scăpa de kilogramele în plus. Care este secretul ei  pentru o siluetă suplă.

 

Bianca Drăgușanu a avut probleme cu greutatea în adolescență. Vedeta a decis să își creeze propria dietă pentru a scăpa de kilogramele în plus, conform Can Can.

Care este secretul blondinei pentru o siluetă suplă?

Bianca Drăgușanu nu se ascunde și mereu recunoaște că apelează destul de des la operații estetice. Pe lângă faptul că a urmat o dietă proprie și a reușit să scape de 30 de kilograme, vedeta apelează și la specialiștii în remodelare corporală.

Bianca Drăgușanu a slăbit 30 de kilograme în 6 luni

În perioada adolescenței, Bianca Drăgușanu a făcut foarte multe sacrificii pentru a avea o siluetă de invidiat. De la 90 de kilograme, blondina a reușit să slăbească mai mult de 30 de kilograme în 6 luni.

”Am făcut eforturi foarte mari să ajung în forma fizică de acum. Am ţinut regim. Aveam în jur de 90 de kilograme. Cred că a fost o dereglare hormonală. De la 17 ani, până pe la 20 am fost mai pufoasă. Terminam liceul şi eram cea mai masivă persoană. Eram un munte de om. Bătălia cu kilogramele a început în sufletul meu. Nu mă mai simțeam confortabil. În 6 luni am dat peste 30 de kilograme”, a declarat vedete, în cadrul unei emisiuni TV.

Bianca Drăgușanu: ”Atât de tare alergam câteodată încât efectiv îmi venea să urlu de durere”

Deși rețeta ei a avut succes, Bianca nu recomandă nimănui să îi urmeze metoda de a slăbi. Vedeta a mărturisit că a depus foarte mult efort fizic și mânca foarte puțin.

”Ce am făcut nu recomand la nimeni. Am ţinut o dietă pe care am inventat-o singură. Mergeam zilnic la stadion, urcam 300-400 de scări, dădeam ture de teren cu celofan şi trening pe mine, la 40 de grade, făceam abdomene… Atât de tare alergam câteodată încât efectiv îmi venea să urlu de durere. Mâncam foarte puţin. Nu săream niciodată peste micul dejun, nu o fac nici astăzi. Mi-am distrus şi stomacul în perioada aceea”, a mai declarat Bianca Drăguşanu.

VEZI ȘI: Bianca Drăgușanu, cadou inedit de ziua ei de naștere: Săpun și flori de plastic: „Mai trebuia să-mi aducă hârtie igienică”

Bianca Drăgușanu a povestit, în exclusivitate pentru Spectacola, cum și-a petrecut ziua de naștere și ce cadouri a primit.

Pe 6 martie, Bianca Drăgușanu a schimbat prefixul și a împlinit vârsta de 40 de ani. Vedeta a sărbătorit această ocazie specială înconjurată de cei mai buni prieteni, familie, dar și de fiica ei. Totuși, la petrecere și-au făcut apariția și niște persoane neinvitate, care i-au oferit Biancăi un cadou mai... inedit.

Săpun și flori de plastic, cadoul primit de Bianca Drăgușanu

"Am primit flori, am primit diamante, am primit parfumuri și, de la niște persoane adiacente, prezente la petrecerea mea, care n-au venit invitate de mine, am primit săpun și niște flori de plastic, în aceeași cutie. N-ai cum să-mi aduci săpun, mai trebuia să-mi aducă hârtie igienică. Chiar am vrut să fac un instastory, că știu cine mi le-a adus și să le mulțumesc în mod direct cu nume.

Mi le-a adus cineva care are rudenie cu o persoană publică foarte cunoscută și apreciată la noi. Nu pot să le zic, că le fac reclamă. Una dintre domnișoare este și un stilist, de face ea rochii... și mi-a adus și-o rochie de asta de jumătate de batistă.", a declarat Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel