Belodedici a rămas pieton. A fost prins băut la volan după petrecerea Generației de Aur / Ce alcoolemie a avut

Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin

Miodrag Belodedici a rămas pieton, după ce a fost prins la volan cu o alcoolemie de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Fotbalistul Miodrag Belodedici a rămas fără permisul de conducere, după ce Poliția l-a prins la volan cu o alcoolemie de 0,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Acesta a participat la petrecerea de după meciul „Generația de Aur“ - „Restul Lumii“, în care selecționata României s-a impus cu scorul de 3-2, după ce selecționata internațională condusese cu 2-1 la pauză.

Miodrag Belodedici a spus că a fost urmărit de Poliție cu girofarul, după care a fost oprit și a fost pus să sufle în aparatul de alcooltest.

Permisul acestuia a fost suspendat pentru o perioadă de 90 de zile, iar Belodedici a plătit și o amendă de 1385 de lei, potrivit Antena 3 CNN.

CITEȘTE ȘI         -        EXCLUSIV  Ce faci dacă te oprește poliția și vrea să îți pună drugtest. Titi Aur: Avem o mare problemă! / Sfat important pentru șoferi / video

Generația de Aur 3-2 Selecționata Internațională

Echipa României a învins o selecţionată mondială cu scorul de 3-2 (1-2). Fotbaliștii care au scris istorie pentru România în 1994, la Cupa Mondială din în Statele Unite ale Americii, au obţinut o nouă victorie, într-o seară de neuitat care a îmbinat spectacolul cu emoţia.

Selecţionata mondială a fost condusă de pe margine de antrenorul Jose Mourinho. Echipa mondială a înscris prin Rivaldo, cu o execuţie excepțională din marginea careului, în minutul 21. Apoi, Goran Pandev a dublat avantajul oaspeţilor, în minutul 28. România a reuşit să marcheze primul gol, prin Panduru, în minutul 42. 

România a primit penalty, în minutul 63, fiind transformat de Hagi. Tricolorii au înscris golul victoriei prin Gâlcă, în minutul 72. Partida a avut pauze de hidratare la fiecare sfert de oră. 

Mai mult, s-a stabilit un nou record de asistenţă pe Arena Naţională, 54.967 spectatori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel