Bella Hadid, cel mai apreciat supermodel din lume, nemachiată și în lacrimi: Vă rog să vă amintiți asta!

Bella Hadid / Foto Instagram
Bella Hadid / Foto Instagram

Bella Hadid a recunoscut că depresia și anxietatea o macină încă din adolescență.

Bella Hadid, considerată cel mai apreciat model din lume, s-a prezentat în faţa celor peste 47 de milioane de urmăritori de pe reţeaua de socializare Instagram într-o ipostază mai puţin obişnuită. Deşi oamenii o privesc zi de zi în pictoriale atent gândite şi retuşate, tânăra s-a prezentat în faţa tuturor nemachiată și cu ochii în lacrimi.

Inspirată de un filmuleț publicat de Willow Smith, fiica lui Will Smith, modelul a făcut publice mai multe fotografii în care apare cu chipul tumefiat de plâns și a recunoscut că depresia și anxietatea o macină încă din adolescență.

„Social media nu e ceva real. Pentru toți cei care se confruntă cu o perioadă grea, vă rog să vă amintiți asta: Uneori, tot ce trebuie să auzi este că nu ești singur”, a scris modelul pe Instagram.

„Am avut numeroase căderi și m-am confruntat cu epuizare totală: dacă lucrezi mult cu tine, dacă îți petreci timpul înțelegându-ți traumele, comportamentul, bucuriile și rutina, întotdeauna vei fi capabil să te înțelegi și să înveți mai mult despre durerea pe care o resimți. Și asta e tot ce puteți cere de la voi. Oricum, nu sunt sigură de ce, dar mi se pare din ce în ce mai greu să nu împărtășesc adevărul meu aici. Vă mulțumesc că m-ați văzut și vă mulțumesc că m-ați ascultat. Vă iubesc”, a mai scris Bella Hadid, care a ales să facă publice imagini în care a apare plângând.

Iată imaginile:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella ???? (@bellahadid)

Nu este prima oară când Bella Hadid vorbeşte deschis despre lupta cu depresia şi anxietatea.

În luna ianuarie, Bella Hadid anunţa că a luat o pauză de la rețelele de socializare pentru a se concentra pe îmbunătățirea sănătății sale mintale. 

Cât câştigă supermodelul Bella Hadid

În vârstă de 25 de ani, Bella Hadid este un nume cu greutate în industria de fashion. La fel ca sora ei mai mare, şi-a început cariera la o vârstă fragedă. În 2021, averea sa este estimată la 25 de milioane de dolari, fiind clasată pe locul opt în topul celor mai bine plătite modele din lume.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel