Beat și fără permis de conducere a lovit trei mașini și a rupt o țeavă de gaze

Un tânăr de 29 de ani, fără permis, s-a ales cu dosar penal după ce a lovit cu mașina alte trei autoturisme și a rupt o țeavă de gaz.

Un șofer beat, fără permis de conducere, a lovit trei mașini și a rupt o țeavă de gaze. Accidentul s-a produs joi, pe Drumul Național 3, în localitatea Valu lui Traian. Șoferul a avut noroc deoarece a scăpat cu răni ușoare, însă are de oferit explicații polițiștilor, scrie Mediafax. 

Potrivit Poliției, joi, în jurul orei 00.15, un bărbat, de 29 de ani, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere, a condus un autoturism pe DN 3, în localitatea Valu lui Traian, dinspre Murfatlar către Constanța, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu trei autoturisme staționate pe prima bandă, după care a ricoșat într-o țeavă de gaze.

Rezultatul testării cu etilotestul a fost 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului autoturismului. Polițiștii au întocmit dosar penal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel