EXCLUSIV  Bătaie Goțiu-Palada, B1tv. Untaru: Trebuie să depună plângere

Bogdan Bolojan / 13 sep 2017 / 23:24 Salveaza PDF Comentarii

Mihai Untaru, comisar-șef în rezervă a explicat pentru DCNews ce poate păți din punct de vedere legal Mirel Palada, cel care l-a bătut în direct pe Mihai Goțiu. 

Comisarul-șef în rezervă spune că măsurile legale ar putea fi luate în cazul în care senatorul Mihai Goțiu va depune o plângere. Agresiunea trebuie confirmată și de un certificat medico-legal. 

"Măsuri legale pot fi luate dacă Mihai Goțiu depune plângere pentru agresiune. Este o vătămare corporală, dar doar dacă certificatul medico-legal confirmă agresiunea, în condițiile în care exista riscul ca sănătatea să îi fie pusă în pericol. Probabil finalitatea o să fie o amendă penală că nu văd altceva în povestea asta. Nu este vorba despre internare, nu i-a rupt o mână, un picior, mai mult spectacolul mediatic este grotesc," a explicat Mihai Untaru pentru DCNews. 

Reamintim că bătaia dintre Mihai Goțiu și Mirel Palada a avut loc în timpul unei pauze publicitare la B1tv. Mihai Goțiu l-ar fi numit "nesimțit" pe Palada în momentul în care l-ar fi întrerupt, iar în acel moment Palada a reacționat agresiv, lovindu-l cu pumnul în figură.

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29