Băsescu: s-ar putea să cer PDL să boicoteze referendumul

Invitat într-o emisiune la B1 Tv, Traian Băsescu i-a acuzat pe cei din USL că pregătesc o fraudă masivă la referendum. El a spus că ar putea cere celor de la PDL să nu desemneze oameni în secţiile de votare, iar prin această măsură să boicoteze procesul de votare. Băsescu consideră că toate măsurile USL sunt luate doar în direcţia fraudării referendumului.

"Mă voi consulta cu PDL în privinţa boicotului. Nu pot să mă duc singur la vot. Eu nu voi avea niciun reprezentant în secţia de votare, ar putea fi doar cei ai PLD. Să văd ce vor decide ei mâine şi apoi îmi voi anunţa poziţia", a spus Băsescu la B1 Tv.

"Sunt foarte multe elemente care arată clar decizia USL de a frauda acest referendum. Mie îmi va fi imposibil ca prin reprezentanţii PDL să controlez ce se întâmplă acolo şi atunci există riscul, dacă nu se ameliorează condiţiile în zilele următoare, ca eu să cer PDL să nu fie reprezentat în secţiile de votare (...) Este evident că se pregăteşte fraudarea referendumului. Atunci de ce să cer eu alegătorilor mei să meargă la vot?", a declarat Băsescu, la B1TV.

Băsescu îi acuză pe cei din USL că nu doresc să pună camere de filmat în secţiile de votare. Băsescu a cerut să fie folosite camerele de la Bacalaureat.

Prelungirea programului de vot este o altă măsură pe care Băsescu o consideră posibilitate de fraudare. Preşedintele suspendat susţine că această măsură este luată pentru mediul rural pentru că acolo lumea intră în case la ora 22:00.

Băsescu a spus că ar putea cere celor din PDL să boicoteze referendumul şi a adăugat că este probabil ca şi electorarul său să stea acasă pentru a nu legitima lovitura de stat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel