Băsescu îi va face o plângere penală lui Ponta legat de afirmaţiile privind Vila Dante

Traian Băsescu a declarat că îi va face plângere penală lui Victor Ponta, din cauza afirmațiilor premierului legate de Vila Dante.

”E o minciună la fel ca cea cu copilul lovit din campania din 2009, un fals. Eu nu am cerut nicio vilă pentru că, mai ales că aflu despre această vilă că din 2010 s-a inceput lucrul la ea. Abia fusesem ales de câteva luni in 2010, cine isi fixează o vilă pentru2014 in 2010 când nu ştii ce guvern va fi. E foarte confortabilă reşedinţa preşedintelui României, nu aveam nimic in program. Dar asta ne arată cât de jos poate coborî Ponta cu miniciuna, pe care deja a confirmat-o in relaţiile cu Bruxelles şi romanii .SI-a zis el că dă ă lovitură de imagine .Vă asigur că Ponta va trebui să răspundă în faţa legii pentru că ii voi face o plângere penală. Si disputa politică are nişte limite, cred că a depăşit-o.”, a spus Băsescu, realitatea.net.

Victor Ponta a invitat, miercuri, jurnaliștii acreditați la Palatul Victoria pentru a le arăta Vila Dante, despre care a spus că a fost renovată cu un milion de euro, pentru ca Traian Băsescu să locuiască acolo după încetarea mandatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel