Băsescu, despre Rus: E aşa slab, pentru trei declaraţii de aici demisionează?

basescu rus
basescu rus

 Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, a fost întrebat, luni seara,  la sediul său de campanie, despre declarațiile făcute de Ioan Rus, cu privire la presiunile la care a fost supus din partea sa, acesta răspunzând: "E aşa slab, pentru trei declaraţii de aici demisionează?".

 Traian Băsescu a fost întrebat, la sediul de campanie,  cum comentează afirmaţiile lui Rus.  Băsescu a răspuns: "E aşa slab, pentru trei declaraţii de aici demisionează?".

 Ioan Rus a anunţat, luni, că şi-a înaintat demisia de onoare din funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor, pentru că este un politician onest, corect, iar în ultimele zile asupra lui au fost făcute presiuni începând de la Traian Băsescu şi continuând cu Crin Antonescu, lucru inacceptabil. Ulterior, Ioan Rus a anunţat că şi ministrul delegat pentru Administraţie, Victor Paul Dobre, şi-a înaintat demisia din funcţie.

 În urma demisiei celor doi miniștri, premierul Victor Ponta i-a  propus ca miniştri pe Mircea Duşa la Ministerul de Interne, pe Radu Stroe ca ministru delegat pentru Administraţie Publică. Jurământul noilor miniștri va fi depus luni seara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel