Băsescu, culmea ipocriziei, vrea să fie chemat la Parchet

Kovesi - Băsescu
Kovesi - Băsescu

Pentru declaraţia cu "lovitura de stat", președintele suspendat, Traian Băsescu, a declarat, luni,     că vrea să fie chemat la Parchetul General cât încă nu are imunitate pentru a răspunde în legătură cu plângerea penală făcută de USL.

[caption id="attachment_213819" align="alignleft" width="310"] Foto: Mediafax[/caption]

 "Deci eu sunt deja reclamat la Parchetul General pentru că am folosit expresia lovitură de stat. Cu această ocazie, mă voi prezenta şi îmi voi exprima punctul de vedere. Sper să fiu chemat înainte să poată exista justificarea că, «vezi Doamne, preşedintele are imunitate şi nu îl chemăm». Mai am încă vreo câteva zile în care nu am imunitate şi aş vrea să fiu chemat", a afirmat Băsescu.

 Pe de altă parte, el a afirmat că "aceia care au organizat lovitura de stat eşuată trebuie să răspundă în faţa instituţiilor statului", precizând că oricine poate fi tras la răspundere "când emite deliberativ acte normative care blochează activitatea instituţiilor".

Președintele suspendat a uitat să spună că în eventualitatea unei audieri a domniei sale la Parchet, ancheta va fi făcută de subalternii procurorului general, Kodruța Kovesi, pentru care președintele suspendat a făcut scut pentru a fi menținută la conducerea instituției. De altfel, Traian Băsescu a făcut principalul subiect din campania de la referendum privind independența Justiției și motivul pentru care a fost suspendat de către USL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel