Băsescu a lăudat-o pe Udrea, dar nu crede că are experienţă de viaţă

Preşedintele Traian Băsescu nu crede că Elena Udrea este potrivită pentru funcţia de prim-ministru pentru că nu are experienţă de viaţă, deşi este inteligentă şi ambiţioasă. "Nu aş nominaliza-o pe Elena Udrea ca prim-ministru. Funcţiile înalte implică experienţă de viaţă. Nu este suficient să fii inteligent, ambiţios, capabil de negociere, aşa cum este doamna Udrea. Dar de aici până la funcţia de prim-ministru sau preşedinte de partid e cale lungă" a declarat Băsescu la Pro Tv.

Băsescu a spus că Elena Udrea nu este potrivită să candideze la preşedinţie şi nici nu ar nominaliza-o la funcţia de premier, deşi este unul dintre cele mai bune produse politice din ultimii ani. „Am ajuns între timp la o concluzie. Este extraordinar să promovezi tineri, dar să fii foarte atent unde îi ajuţi să ajungă, atunci când poţi să-i ajuţi.” a precizat preşedintele.

Băsescu: Exclud un candidat femeie la Preşedinţie

"Exclud un candidat femeie şi la preşedinţia partidului şi la Preşedinţia României. Nu exclud candidatura, exclud şansa. Pentru Preşedinţie m-aş gândi la oameni gen Baconschi, Preda, Liviu Negoiţă. S-ar putea ca românii să vrea alt tip de preşedinte. Eu sunt preşedinte-jucător. S-ar putea să vrea la conducerea ţării un intelectual cu viziune. Dar acest lucru trebuie analizat foarte bine", a declarat Băsescu.

În opinia preşedintelui, Vasile Blaga este un politician foarte puternic al PDL, ar putea câştiga alegerile în partid, dar nu şi pe cele la Preşedinţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel