Barbra Streisand, solicitare expresă adresată CEO-ului APPLE, Tim Cook

Celebra actriţă americană Barbra Streisand, a dezvăluit într-un interviu recent că i-a telefonat CEO-ului grupului Apple, Tim Cook, pentru a-l ruga să schimbe felul în care Siri - asistentul virtual al produselor Apple - îi pronunţă numele de familie, în următoarea versiune de iPhone.

"Siri îmi pronunţă numele eronat. Ea spune «Siri» cu un «S» slab articulat, ca nisipul de pe plajă. Am tot atras atenţia asupra acestui lucru pe parcursul întregii mele cariere. Ştiţi ce am făcut? I-am telefonat directorului de la Apple, Tim Cook, iar el, spre încântarea mea, a fost de acord ca Siri să îşi modifice felul în care pronunţă numele meu de familie, odată cu lansarea următorului update, pe 30 septembrie. Abia aştept, sunt încântată", a declarat Barbra Streisand, într-un interviu pentru NPR, citează realitatea.net.

Barbra Streisand, în vârstă de 74 de ani, va lansa un nou LP, intitulat "Encore: Movie Partners Sing Broadway", vineri, pe 28 august.

Noul album conţine duete inspirate din musicalurile de pe Broadway, pe care Barbra Streisand le-a înregistrat în colaborare cu numeroase celebrităţi din showbiz.

Cântăreaţă, compozitoare, actriţă şi producătoare, Barbra Streisand a fost recompensată de-a lungul întregii sale cariere artistice cu numeroase premii - două premii Oscar, 10 premii Grammy, cinci premii Emmy şi un premiu Tony. Barbra Streisand este singurul muzician din lume care a avut un disc ce a ajuns pe primul loc în topul Billboard în fiecare dintre ultimele şase decenii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel