Banciu nu cedează în războiul cu studenții moldovenii: Sunt curve, dar nu pe bani

banciu
banciu

Radu Banciu nu cedează în războiul pe care l-a pornit cu cetățenii moldoveni și i-a atacat din nou în emisiunea sa.

Pentru a-și argumenta vorbele dure, Radu Banciu a prezentat în timpul emisiunii două rapoarte ale unor organizații internaționale cu privire la Republica Moldova. Potrivit unui raport făcut de cel mai mare ONG din lume, șapte din zece moldovence s-au prostituat cel puțin o dată între vârstele de 15 si 25 de ani. Un alt raport, de această dată făcut de Organizația Mondială a Sănătății în 2010, spune că moldovenii consumă 21 de litri de alcool pur, anual, pe cap de locuitor.

VEZI ȘI: Pora sau ”c…a din Moldova”?

”În raportul acesta, nu intră studentele care s-au culcat cu decanul, rectorul, conferențiarul, șeful de an, vameșul. Îmi pare extrem de rău să o spun, dar cifra se duce undeva la nouă spre zece. A te prostitua cel puțin o dată, nu înseamnă doar o dată. Înseamnă de zeci de ori, poate sute de ori. Cele care s-au culcat cu decanul, e vorba de colegele mele din 1991-1992, cu rectorul, șeful de an, cu vameșul să obțină o viză. Ele nu intră în această categorie. Potrivit OMS, moldovenii consumă anual 21 de litri de alcool pur pe cap de locuitor, Rusia e pe locul 20 în acest clasament. De cele mai multe ori, cei care fură se află în stare de ebrietate. Poate am fost cam dur. Am cunoscut oameni din Republica Moldova absolut remarcabili. Știu că sună urât, dar așa este. Cu ce să îmi rupeți gura? Nu mi-ați dat niciun argument”, a spus Banciu în emisiunea sa.

Banciu vrea dovezi de la studenta din Timișoara că nu este ”curvă”

”Am citit că o viitoare jurnalistă, studentă la Timișoara, mi-a închis mie gura. Mie nu-mi poate închide gura nimeni. Vă cred, deși nu aveți niciun argument, că nu vă încadrați în această categorie de 7 din 10. Nici colegele mele nu se încadrau și totuși ele au făcut prostituție, dar nu pe bani. Când îi ziceam ”Bă ești, o curvă” ele răspundeau: ”Dar de ce? Că nu am făcut-o pe bani”. Lăsați-mă cu închisul gurii. N-am nici o revoltă pe oamenii din Moldova. Și pe mine mă deranjează când străiniii vorbesc urât de români. Mă deranjează să-mi spună polițiștii din Franța că suntem ultima națiune, dar așa e. Sper că cetățenii din Republica Moldova, pe care-i salutăm absolut respectuos, să înțeleagă aceste lucruri”, a mai spus Banciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel