Banciu: E pentru prima dată în istorie când niște oameni au această șansă

Radu Banciu a vorbit, vineri seară, la B1 TV, despre o criză care ține prima pagină a ziarelor de o bună perioadă de timp.

Realizatorul TV a făcut referire la refugiații care își doresc să ajungă în țările Europei Occidentale în căutarea unei vieți mai bune.

"Mi-a plăcut și asta, la televizor... cum spuneau oamenii că nu vor în România că suntem prea săraci. Voi ați vrea? Este pentru prima dată în istorie când niște oameni care migrează au șansa să aleagă între 28 de state, pe puțin. Pot să se ducă și în țări care nu sunt membre UE. Cine îi împiedică să rămână în Serbia sau în Bosnia, de exemplu? Ei au varianta asta, au plecat de la ei de acasă, cu desăguța aia, cu hainele de pe ei și atât", a spus Banciu.

[citeste si]

"Dacă noi am avea 28 de posibilități, să zicem că ar fi un dezastru în Europa și am fugi în Asia. Noi ne-am duce în Afganistan să emigram, dintre toate țările asiatice? Sigur că ne-am orienta către Germania lor, către Singapore, să zicem. Ei sunt în situația asta. Noi îi credeam chiar atât de proști. Nu sunt. Știau și ei care o duc mai bine, care o duc mai prost, au cumpărat și ei niște ziare de pe undeva", a mai comentat Radu Banciu la B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel