Băiat de liceu, câştig de zeci de milioane de dolari în pauzele dintre ore. Cum a reușit

Un copil de 17 ani din America, fiul unor emigranţi, a fost numit "Lupul de pe Wallstreet", după ce a reuşit să facă o adevărată avere în momentul în care a început să joace la bursă, de la vârsta de 9 ani.

Mohammed Islam, de 17 ani, a reuşit să câştige o adevărată avere în timp ce se juca la bursă în pauzele dintre ore. Tânărul, care studiază la liceul Stuyvesant High School din New York, spune că adoră să facă acest lucru şi crede că totul se învârte în jurul banilor. Astfel, el a ajuns să îşi scoată prietenii în cluburi de lux pe cheltuiala lui, potrivit mirror.co.uk.

Inedit este faptul că băiatul are deja o maşină BMW, cu toate că nu are permis şi şi-a închiriat un apartament în centrul New York-ului, cu toate că familia nu îl lasă încă să locuiască singur deoarece este minor.

În prezent, Islam a vorbit pe larg într-un interviu de planurile sale de viitor, recunoscând că aşteaptă să termine liceul anul viitor şi să îşi deschidă un fond de investiţii în timp ce va merge la facultate.

"Ce face lumea să se învârtă? Banii. Dacă banii nu curg, dacă afacerile nu merg înainte, nu există produse, nu există inovaţie, nu există investiţii, fără creşteri, nu există locuri de muncă", a spus Mohammed.

CITEȘTE ȘI: Gestul profesorului care a impresionat oamenii de pretutindeni - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel