EXCLUSIV  Avem teza de doctorat a lui Sorin Cîmpeanu „ținută la secret”. ORICINE o poate vedea de... 20 de ani

A fost lansat un fake news legat de ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

În cadrul interviului acordat, luni, 9 august, la DCNewsTV, ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu a fost întrebat dacă și-a „secretizat teza de doctorat”.

Teza sa, așa zis secretizată, este PUBLICĂ de 20 de ani!

Teza de doctorat este publică la Biblioteca Națională a României, chiar de la susținerea ei”, a explicat ministrul Sorin Cîmpeanu. „Oricine poate accesa acest link, oricine o poate consulta”, a adăugat ministrul.

„S-a spus că v-ați secretizat teza de doctorat... Cum adică nu e secretizată?!”, a comentat, ulterior, Bogdan Chirieac. „Teza de doctorat este publică”, a subliniat ministrul Sorin Cîmpeanu. „Și de ce s-a spus că teza este secretizată, dacă ea e publică?”, a insistat Bogdan Chirieac. „Nu suntem departe de Erevan”, a mai spus ministrul, adăugând că nu are nimic de ascuns, „spre deosebire de alții”.

„De asemenea, și lista de lucrări este publică”, a mai explicat ministrul. „Știți că există GDPR-ul. Eu mi-am dat acordul pentru a se publica, lista mea este publică”, a adăugat Sorin Cîmpeanu. 

„În cei 30 de ani de activitate, nu am nimic de ascuns, spre deosebire de alții. Eu sunt foarte mândru de toate lucrările mele și nu am de ce să le ascund”, a conchis ministrul Sorin Cîmpeanu. 

TEZĂ DE DOCTORAT SORIN CÎMPEANU - LINK AICI!

LINK către activitatea de la USAMV

mpeanu, după atacul lui Remus Pricopie: A rămas în memoria colectivă ca ministrul păcălit de vulpe

Remus Pricopie a lansat o serie de acuzații la adresa lui Sorin Cîmpeanu. Ministrul Educației a spus că nu are nimic de ascuns în cei 30 de ani de activitate. 

Sorin Cîmpeanu a vorbit, în cadrul interviului de la DCNewsTV, și despre atacurile din ultima perioadă. „Am văzut chiar de la colegi unele atacuri”, a zis ministrul Educației. În acest context, în cadrul interviului, a fost amintit Remus Pricopie. „Este un personaj asupra căruia nu aș dori să mă opresc, pentru că oricum a rămas în memoria colectivă ca ministrul păcălit de vulpe. Are un record național absolut, am verificat. Nicio teză de doctorat susținută în România nu a fost atât de pe repede-înainte precum cea a domnului Remus Pricopie. Nouă luni, dacă nu mă înșel. S-a înscris, a dat admitere, iar în mai avea deja și diploma de doctor, deci, e wow! O să verific, la nivel internațional, dacă mai e cineva așa”, a spus Sorin Cîmpeanu. 

„La acest coleg, care spune că sunt secrete în ceea ce mă privește, nu am găsit lista de lucrări științifice”, a adăugat ministrul Sorin Cîmpeanu. 

Document semnat de Sorin Cîmpeanu și trimis lui Remus Pricopie:

3. -imagine fara descriere- (cimpeanu_pricopie_document_99979700.jpg)

Sorin Cîmpeanu, informaţiile aşteptate de către elevi, studenţi şi părinţi, live la DC News

TITULARIZARE și directori, revoluţie în conducerea şcolilor. Ministrul Cîmpeanu, anunțurile zilei

Sorin Cîmpeanu a făcut, în cadrul interviului, și un anunţ extrem de important legat de funcţiile de conducere din şcoli.

„Astăzi vom publica în Monitorul Oficial metodologia pentru concurs directori. Vom avea concursuri profesioniste care să privilegieze exclusiv competenţa şi niciun fel de alt criteriu, organizate începând cu 14 septembrie. Astăzi, cu o lună înainte, vom publica în Monitorul Oficial metodologia pentru acest concurs pentru ocuparea posturilor de directori şi directori adjuncţi.

Pe 15 octombrie va fi proba scrisă. Vor putea trece de proba scrisă doar cei care vor lua cel puţin nota 7  la subiecte care vor fi relevante şi a căror siguranţă va fi foarte atent monitorizată. După 15 octombrie trecem la proba de interviu.

Pentru prima oară, în comisia de cinci persoane, alături de reprezentantul Inspectoratului şi de reprezentantul autorităţii locale vom avea doi reprezentanţi aleşi de către colectivul şcolii care se doreşte a fi condusă, din rândul profesorilor titulari, aleşi prin vot secret. Iar al cincilea va fi cel care va asigura profesionalizarea concursului, pentru că va proveni din firme care au puternice departamente de resurse umane. Am discutat cu Camera de Comerţ şi Industrie a României, Româno-Germană,  Româno-Franceză,  cu Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Americană. Am discutat cu toţi aceşti operatori, avem disponibilitate de a ne oferi resursa umană pe perioada probei de interviu, în aşa fel încât evaluarea candidaţilor pentru postul de director să fie făcută profesionist. Acolo, pentru că e vorba de peste 10.000 de posturi, unde nu vom putea avea resursa umană din mediul privat, vom apela la mediul universitar, cei cu expertiză în management. Fie persoane care au avut sau au funcţii de conducere în universităţi, fie profesori de management”, a explicat Sorin Cîmpeanu. Mai multe, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel