EXCLUSIV  Autostrada București-Brașov, Sector 1. Daniel Tudorache: E blocată. PUZ-ul, atacat de Jandarmerie

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, a discutat în cadrul unui interviu acordat DCNews despre un proiect blocat de către Jandarmerie. Este vorba despre penetrația București - Autostrada București - Brașov, Sector 1.

”În vechiul PUZ exista o autostradă care trecea pe acel teren, în zona de Nord. E blocată în momentul de față, vedem noul PUZ. Acel PUZ a fost atacat de către Jandarmerie. Noi vrem să tragem rețele în zona de nord, noi, Primăria de sector împreună cu Primăria Capitalei să facă exproprieri, să tragem rețele. Banii îi avem, proiectul îl avem, dar nu avem PUZ. E blocat PUZ-ul.”, spune primarul.

Întrebat de cât timp are justiția nevoie pentru a lua o decizie, edilul a răspuns: ”Vă dați seama, eu aștept din luna mai motivarea la acea decizie a instanței. (...) Chiar dacă Jandarmeria își retrage plângerea tot în instanță trebuie să ajungi și în instanță au termenele lor. Deci ei sunt stat în stat acolo.”

”Acea autostradă sau șosea suspendată era undeva în zona PUZ-ului de Nord, exact pe lângă terenul celor de la IKEA, unde au cumpărat în momentul de față și vor să construiască undeva pe 40 de hectare. Nu IKEA blochează, IKEA are tot interesul să se dea drumul la PUZ ca să se înceapă lucrările. În momentul de față ei stagnează. ”, ne-a explicat edilul.

Jandarmeria, spune Daniel Tudorache, blochează proiectul pentru că își modernizează poligonul.

Primarul PSD ne-a dezvăluit faptul că Ministrul de Interne, Carmen Dan, știe despre această situația și că acesta i-a promis că va rezolva problema.

Răspunsul integral îl puteți urmări în video următor: 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel