ATENȚIE șoferi! Marcel Vela, ANUNȚ de ultimă oră. Au DECIS

Ministrul de Interne Marcel Vela a făcut un anunț importat pentru toți șoferii. Mare atenție în trafic. 

"Mai există un subiect pe care l-am dezbătut și dvs. l-ați analizat de-a lungul timpului, subiect care ne-a făcut să decidem, să ne dorim ca într-un timp destul de scurt. În sensul că încă de anul trecut din luna noiembrie, de la toate problemele pe care le-au avut unii polițiști de-ai noștri în județul Vâlcea, în Prahova, acolo unde au fost înregistrate dosare de ultraj inclusiv în perioada stării de urgență, să dotăm polițiștii din stradă cu mijloace de înregistrare audio-video, astfel încât, contactul cu cetățeanul, contactul cu un suspect, cu un potențial infractor să poată fi documentat oficial și eficient prin aceste mijloace de înregistrare.

Body-camera unui polițist într-un final va responsabiliza și cetățeanul și polițistul, astfel încât să nu mai existe dubii, discuții, analize, dezbateri televizate cu cine a fost vinovatul. Spartacus sau polițistul?!", a declarat Marcel Vela, în cadrul unei declarații de presă. 

Potrivit B1 TV, 12.000 de body-cam-uri ar urma să intre în dotarea Poliției, după un proiect depus de Europol în urmă cu trei ani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel