Atacuri cibernetice Rusia. Trump intervine. Ce a promis

Președintele ales al SUA, Donald Trump, a promis vineri că 'oamenii ' săi vor avea un raport complet' despre atacurile cibernetice.

Promisiunea vine într-o serie de trei mesaje pe Twitter prin care respinge relatările potrivit cărora serviciile secrete ruse ar deține un dosar cu materiale compromițătoare despre viitorul președinte american, scrie Agerpres.

Totuși, în acest caz nu s-a vorbit despre piraterie cibernetică, la originea raportului scurs în presă aflându-se, se pare, un fost agent al serviciilor secrete britanice.

'Fapte total inventate de agenți politici jegoși, atât democrați, cât și republicani — ȘTIRI FALSE! Rusia spune că nu există nimic. Probabil date spre publicare de către 'Servicii' chiar dacă știau că nu există nicio dovadă și nu va exista niciodată', a scris Trump pe Twitter.

'Oamenii mei vor avea un raport complet despre piraterie în 90 de zile!', a continuat el, fără a preciza cui îi va încredința această sarcină.

Într-o altă postare, Trump o acuză pe contracandidata sa democrată în alegerile din noiembrie, Hillary Clinton, ca fiind 'al naibii de vinovată', în contextul relatărilor potrivit cărora Biroul Federal de Investigații (FBI) se află sub examinare pentru modul în care au fost oferite detalii despre ancheta referitoare la folosirea de către fostul secretar de stat a unui server privat pe când se afla în serviciul public.

În alte mesaje postate vineri pe Twitter, Trump atribuie înfrângerea dnei Clinton faptului că a făcut campanie 'în statele greșite', și îi laudă pe candidații propuși să facă parte din cabinetul său pentru că și-au exprimat opiniile proprii în timpul audierilor de confirmare în Congres, chiar dacă l-au contrazis pe unele subiecte critice.
'Toți cei nominalizați în Cabinetul meu arată bine și fac o treabă grozavă. Vreau să fie ei înșiși și să-și exprime propriile gânduri, nu pe ale mele!', a remarcat președintele ales al SUA.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel