Artist al Operei Naţionale Române din Iaşi, găsit spânzurat

Un cântăreţ de la Opera Naţională Română din Iaşi a fost găsit spânzurat, duminică, în vila în care locuia.

Basul Octavian Dumitru, în vârstă de 34 de ani, ar fi recurs la acest gest extrem din cauza unor probleme financiare. Trupul cântăreţului de operă a fost transportat la Institutul de Medicină Legală, unde se va face necropsia.

Tânărul era originar din Galaţi şi lucra la Opera din Iaşi din anul 2004, ultima sa reprezentanţie fiind în "Bărbierul din Sevilla", unde a jucat rolul lui Barolo, care a avut loc joi.

Octavian Dumitru a fost, între anii 2002 şi 2004, membru al corului "Gavriil Musicescu" al Filarmonicii de Stat "Moldova" Iaşi.

În anul 1998, a absolvit Liceul de Arte "Dimitrie Cuclin" din Galaţi, Sectia Pedagogică, în 2003 a absolvit Universitatea de Arte „George Enescu" din Iaşi, Facultatea de Interpretare Muzicală, Secţia Canto, clasa Prof. Univ. Dr. Corneliu Solovăstru, iar în 2004 a absolvit Masteratul la Universitatea de Arte "George Enescu" din Iaşi.

Trupul neînsufleţit al basului Octavian Andrei Dumitru va fi depus pentru un ultim omagiu luni, 23 februarie 2015, începând cu ora 13.00 în foaierul Teatrului Naţional Iaşi, anunţă reprezentanţii Operei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel