Arnold Schwarzenegger este pregătit să revină la TV după ce i s-a montat un stimulator cardiac

Sursă foto: Facebook - Arnold Schwarzenegger
Sursă foto: Facebook - Arnold Schwarzenegger

Schwarzenegger s-a născut cu o afecțiune cardiacă genetică, ceea ce l-a dus în cursul vieții la mai multe intervenții chirurgicale.

Schwarzenegger s-a născut cu o afecțiune cardiacă genetică numită valvă aortică bicuspidă, ceea ce înseamnă că valva aortică din inima sa este formată din doar două părți mici în loc de trei.

El a suferit anterior trei intervenții la inimă, o înlocuire a valvei pulmonare în 1997, o operație pe cord deschis pentru a înlocui valva pulmonară îmbătrânită în 2018 și o operație de înlocuire a valvei aortice în 2020.

Când a împărtășit vestea că i s-a montat un stimulator cardiac la podcastul său Arnold's Pump Club, starul din Terminator a glumit că a devenit "un pic mai mult o mașină" după operație.

El a declarat că împărtășirea veștilor despre starea sa de sănătate a fost împotriva educației sale austriece, "unde nimeni nu vorbea niciodată despre probleme medicale. Tot ceea ce avea legătură cu sănătatea era ținut pentru tine".

El a continuat spunând că multe persoane cu aceeași afecțiune i-au trimis mesaje de când a vorbit despre operațiile sale anterioare de înlocuire a valvelor, adăugând: "Dacă merg împotriva instinctului meu secretos, devin transparent și asta îi ajută pe oameni, atunci mi se pare corect să vorbesc despre asta".

Schwarzenegger a declarat că a fost nevoit să se supună intervenției chirurgicale după ce medicii au găsit țesut cicatricial de la o operație cardiacă anterioară, din cauza afecțiunii sale cardiace genetice.

Fără "antrenamente serioase în sală"

El a dezvăluit că, la doar câteva zile după operație, s-a simțit suficient de bine pentru a apărea la un eveniment ecologic alături de o altă celebritate din domeniul fitness-ului, Jane Fonda.

Schwarzenegger a declarat pe Instagram: "Am primit atât de multe mesaje amabile din toată lumea, dar mulți m-au întrebat dacă pacemakerul meu va cauza probleme cu Fubar sezonul doi. Categoric nu. Voi fi gata să filmez în aprilie și îl puteți vedea doar dacă îl căutați cu adevărat."

El a declarat anterior că, deși nu va face "antrenamente serioase în sală pentru o vreme", "va fi 100% pregătit pentru Fubar luna viitoare".

Schwarzenegger și-a făcut debutul în seriale de televiziune în primul sezon din Fubar, în luna mai a anului trecut.

Serialul de spionaj este despre un agent CIA aflat în pragul pensionării care descoperă un secret de familie și este nevoit să se întoarcă pe teren pentru o ultimă misiune.

În serial mai joacă Monica Barbaro, Aparna Brielle, Milan Carter, Travis Van Winkle și Andy Buckley, conform Sky News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel