Urmărește emisiunea live


Anunţ Juncker. Tudose, reacţie în şedinţa de Guvern: Extraordinar

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a propus, miercuri, într-un discurs în plenul Parlamentului European la Strasbourg, organizarea unui summit al UE la o zi după Brexit, în Sibiu. La începutul şedinţei de Guvern, premierul Mihai Tudose a avut o reacţie privind afirmaţiile făcute de Juncker.

„Vreau să remarc şi să felicit toţi membrii Guvernului care au făcut posibil ca în mesajul preşedintelui Jean-Claude Juncker, s-a făcut referire la România şi numai pozitiv. Este un mesaj extraordinar. Prima dată când Comisia Europeană nu ne critică, ci apreciază demersurile pe care le-am făcut noi cu toţii în România, eroina acestei poveşti”, a spus Mihai Tudose.

[citeste si]

Şi Corina Creţu consideră că anunțul președintelui Comisiei Europene reprezintă o veste bună pentru țara noastră. "Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a susținut astăzi discursul privind starea Uniunii în fața Parlamentului European, făcând bilanțul peisajului politic și economic european actual, o ocazie de a trece în revistă activitatea desfășurată de UE în ultimul an și de a puncta prioritățile pentru anul următor. Președintele a prezentat viziunea sa asupra modului în care Europa poate avansa până în 2025: o Europă capabilă să acționeze rapid și decisiv acolo unde este nevoie; o Europă ancorată în valorile noastre comune; o Europă care își respectă promisiunea de prosperitate. Pe măsură ce intrăm în a doua jumătate a acestui mandat avem o oportunitate imensă de a construi in baza realizărilor noastre de până acum și de a ajuta la modelarea Europei de mâine", a arătat comisarul european într-o postare pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel