Anunț important în cazul fetei din Vaslui, violată de șapte tineri!

[] []

22 iul 2015 / 12:06
Salveaza PDF Comentarii

Cazul fetei de 18 ani, din Vaslui, violată de șapte tineri a atras atenția întregii țări. Un anunț important a fost făcut, miercuri, de Asociația pentru Implementarea Democrației.

Potrivit unui comunicat de presă, parchetul General a constituit o echipă de procurori dedicată exclusiv verificărilor în cazul violului de la Vaslui.

”Având în vedere sesizarea Asociației pentru Implementarea Democrației în cazul fetei violate din Vaslui, Parchetul General ne-a comunicat următoarele:

• la nivelul Parchetului General a fost constituită o echipă de procurori care efectuează ample verificări exclusiv pentru acest caz.
• amplele informații din mass media au adus elemente noi în acest caz, iar Parchetul General efectuează în acest moment verificări/ control inclusiv la fața locului, la sediul Parchetului Judetean Vaslui.

În urma completării anchetei cu rezultatele verificărilor efectuate la fața locului, în decurs de câteva zile concluziile şi eventualele măsuri luate vor fi făcute publice.

De asemenea, AID va informa statele membre din spaţiul euroatlantic cu privire la cazul fetei violate din Vaslui. Informarea este efectuată din perspectiva respectării statului de drept şi a drepturilor şi a libertăţilor cetăţenilor”, se arată într-un comunicat de presă.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27