Antena 3, lider de audienţă cu premierul Victor Ponta la Sinteza Zilei

gadea ponta
gadea ponta

Emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, la care a fost invitat premierul Victor Ponta a fost lider de audienţă pe nişa canalelor de ştiri. Emisiunea a fost urmărită în medie de peste 500.000 de oameni şi a avut un vârf de audienţă la care a atins pragul de 4.9 puncte de rating, potrivit datelor de audiență furnizate de Kantar Media și prelucrate de postul TV.

Prin comparaţie, principalele posturi de ştiri, au făcut, pe acelaşi inteval, orar audienţe cifrate în jur de 1 punct de rating.

Emisiunea specială relizată de Mihai Gâdea nu s-a bucurat de acelaşi succes ca ediţia în care a fost invitat Mihai Răvan Ungureanu. Fostul premier a oferit primul interviu televizat tot la Sinteza Zilei şi a avut un vârf de 7.8 puncte de rating. Vârful de audiență pe segmentul Urban 18+, a fost atins în minutul 22.39, când 945.000 de telespectatori urmăreau dezbaterea  de la Antena 3.

Reprezentanţii televiziunii susţin că este normal că Ungureanu să fi făcut o audienţă mai mare pentru că era necunoscut publicului larg în momentul respectiv, în timp ce Ponta era invitat obişnuit la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel