ȘANTAJ. Doru Iuga, director OTV: O mascaradă! Nu mai am nimic de pierdut

În 2015, fostul director al postului OTV, Doru Iuga, redactor al unui ziar din Buzău, a fost reţinut pentru şantaj, fiind suspectat că a cerut bani unor oameni de afaceri şi primari pentru a nu publica materiale despre ei.

Acum, la doi ani de la acel moment, jurnalistul a spus că "va demasca toate mizeriile, pas cu pas" pentru că nu mai are nimic de pierdut.

[citeste si]

"Au trecut doi ani de la cea mai mare mascaradă judiciară din ultimii ani de democraţie. Dosarul Atac de Buzău, un dosar fabricat la comanda unor nemernici anafalbeţi care încă conduc judeţul, un dosar ce nu are nicio bază legală, care nu are nicio legătură cu aşa-zis-ul şantaj. Voi demasca mizeriile astea, pas cu pas. Nu mai am nimic de pierdut. Ei da...

P.S.: Îmi aduc aminte că într-una dintre vacanţele mele, în Tunisia, considerată ţară de mâna a doua, m-am împrietenit cu un jurnalist local. Acesta a păţit acelaşi lucru, a fost arestat şi hingherit de autorităţile locale doar pentru că şi-a permis să scrie că fiica preşedintelui studiază la Londra. Am rămas perplex, am zis că nu este posibil aşa ceva. Oarecum, ceva de genul s-a întâmplat şi la Buzău. Am scris adevărul despre viaţa lor mizerabilă, despre lăcomia de care au dat dovadă, despre amantlâcuri etc", a spus Doru Iuga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel