ANM, METEO 1 APRILIE. Cum va fi VREMEA de FLORII 2018

ANM, METEO 1 APRILIE. Cum va fi VREMEA de FLORII 2018 Elena Mateescu, directoare ANM, a spus, vineri, la Antena 3, cum va fi vreme de Florii. Se spune că așa cum va fi vreme în ziua de Florii, așa va fi și de Paști. 

ANM, METEO 1 APRILIE. Cum va fi VREMEA de FLORII 2018 ”O masă de aer foarte caldă, dinspre nordul Africii, va aborda spațiul geografic al țării noastre spre sfârșitul săptămânii viitoare. De miercuri, vorbim de temperaturi în special în jumătatea de sud a țării, la început 14 - 15 - 16 grade Celsius, iar spre sfârșitul săptămânii, duminică, nu ar fi o păcăleală să avem temperaturi de 20 de grade Celsius. Cel puțin, așa arată datele în acest moment”, a spus Elena Mateescu, la Antena 3. 

ANM, METEO 1 APRILIE. Cum va fi VREMEA de FLORII 2018 Se spune că așa cum va fi vremea în ziua de Florii, așa va fi și de Paști, deși anii trecuți au cam făcut excepție de la regulă. 

ANM, METEO 1 APRILIE. Cum va fi VREMEA de FLORII 2018 Datele de până acum arată că de miercuri se va încălzi semnificativ. Vestea proastă e că după aceste zile de Cod Galben și Cod Portocaliu de ninsori, sunt zone amenințate serios de inundații, odată cu încălzirea bruscă. Deja mulți români s-au confruntat cu acest fenomen care le-a distrus locuințele. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel