Andrei Sărmășan: E extrem de greu. Nu credeam că voi recurge la acest anunț

Adrian Sărmășan
Adrian Sărmășan

Adrian Sărmășan este un romantic, un om foarte sensibil, este și poet în același timp. A fost o vreme pilot de avion și, după ce a dispărut o perioadă din lumea muzicală, a revenit în branșă. A colaborat cu mulți instrumentiști valoroși. 

Adrian Sărmășan are activitate intensă, are aproape în fiecare an piese noi. Vocea lui este foarte sentimentală și este omul care aduce întotdeauna liniștea în sufletele ascultătorilor. Acum vă invită la concert în Piatra Neamț.

”Dragi prieteni din Piatra Neamt. Este extrem de greu si chiar nu credeam ca voi recurge la acest anunt, care nu face deloc bine nici sufletului meu, nici prieteniei noastre.

Pentru concertul meu de sambata 15 iunie de la frumosul pub Crepes d'Art, sunt foarte putine rezervari efective, in ciuda faptului ca multi dintre voi ati dorit acest concert de lansare al noului meu album. De aceea va invit cu respect si admiratie sa va faceti rezervari, cei care doriti cu adevarat sa ma vedeti si sa cantati altauri de mine. M-as bucura, mai ales ca mi-e dor de voi si chiar imi doresc sa cantam impreuna albumul "Dimineti in 2" pe frumoasa terasa a Crepes s d'Art.

Sigur ca nu oblig pe nimeni sa vina la concertul meu, alegerea va apartine, dar fara rezervari decente, voi fi nevoit sa anulez acest concert, pe care-l astept inca din iarna. Am incredere ca veti fi acolo!

Va imbratisez cu dor si drag!”, a fost mesajul lui Andrei Sărmășan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel