Andreea Sava (Antena 3), nou început. Decizie radicală

Nou început pentru Andreea Sava, jurnalista de la Antena 3.

După cum a anunțat într-un interviu acordat în exclusivitate pentru DC News, ziarista și-a lansat un blog cu sfaturi extrem de utile pentru persoanele care vor să facă mișcare; un blog pentru femeile ocupate.

Începutul este greu pentru oricine, dar Andreea Sava ne asigură că se poate, indiferent de vârstă. 

"Ca să-ţi schimbi viaţa, cel mai important este să iei decizia. Pentru că da, să începi să faci mişcare zilnic îţi va da puţin viaţa peste cap. Sau mult, în funcţie de unde vei decide că vrei să ajungi. Dacă n-ai mai făcut demult niciun fel de mişcare, va fi greu. N-o să mint să spun că e uşor. Trebuie însă să-ţi doreşti mult să-ţi schimbi viaţa şi să nu renunţi. Sfatul meu este să nu-ţi stabileşti, la început, alt obiectiv decât să creezi rutina. Să faci sport acasă aşa cum te speli pe dinţi.

Chiar dacă te trezeşti târziu, nu renunţi la spălatul pe dinţi ca să nu întârzii la muncă, nu? Asta trebuie să fie gândirea şi în legătură cu mişcarea. Nu te gândi la cum vrei să arăţi, nu te cântări sau să te uiţi zilnic în oglindă. Minunile nu le face decât Dumnezeu. Nu trebuie să arăţi ca modelele de la Victoria's Secret. Nu felul în care arăţi te defineşte. Faci asta pentru tine. Crede-mă, rezultatele vor apărea sigur. Primul scop, aşadar, este să te obişnuieşti cu noutatea. Nu e neapărat să faci mişcare zilnic. Eu aşa am ales, dar tu poţi să-ţi propui orice alt program. 5 zile pe săptămână, 6, poate vrei să ai duminica sau weekend-ul doar pentru relaxare şi atât. E decizia ta. Nu priveşte pe nimeni, ăsta nu este un concurs. Important este să o respecţi", a scris Andreea Sava pe blogul său.

Jurnalista de la Antena 3 a publicat o idee de antrenament pentru începători de făcut acasă. Este vorba despre 10 exerciţii pentru tot corpul. Le găsiți AICI, detaliate pas cu pas.

[citeste si]

VEZI ȘI: Andreea Sava (Antena 3), gest extrem. Decizia care i-a schimbat viața: A fost foarte greu-exclusiv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel