Andreea Esca, făcută de rușine de fiul ei. Cum i-a răspuns vedeta

Familia Andreei Esca a pregătit o masă festivă pentru reclama unui supermarket. Andreea Esca și fiul ei, Aris, și-au schimbat câteva replici savuroase.

Familia Andreei Esca a fost provocată de Andrei Aradits să gătească în cadrul unei reclame pentru un supermarket. 

Cu șorțurile pe ei, Andreea Esca, soțul și copiii lor s-au pus pe treabă. Cei patru au pregătit o tartă cu praz, o tartă cu mere, realizată după o rețetă franțusească și un curcan la cuptor.

"O să facem renumita tartă cu praz, după care Alex o să facă un curcan la cuptor, că el știe cu curcanul. Un curcan umplut și frumos, și așa... rumenit. Și pe urmă vin eu cu desertul. Fac "Tarte Tatin", adică o tartă cu mere, franțuească, foarte bună", a spus Andreea Esca.

Replica savuroasă a lui Aris, la adresa mamei sale

După ce Alexandre Eram a pus curcanul la cuptor, s-a retras în living împreună cu soția sa și Andrei Aradits, iar Aris și Alexia Eram au rămas în bucătărie să întindă aluatul pentru tarta cu mere.

Copiii nu au rămas singuri pentru mult timp, pentru că Andreea Esca s-a temut să nu-i strice desertul și a mers la ei. Când a văzut-o, Aris, fiul său a făcut o glumă savuroasă la adresa sa.

"Vorbeam de tine că știi să faci doar trei feluri de tartă. Tartă cu mere... dar măcar pe astea trei pe care știi să le faci, măcar sunt foarte bune", a spus Aris Eram.

"Și omletă", a completat Alexia.

Răspunsul Andreei Esca

"Păi, uite așa trebuie să faceți și în viață. Măcar faci un lucru, dar bine! Decât 100 și așa...mediocru", i-a răspuns prezentatoarea fiului ei, Aris.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel