Ancom, Sorin Grindeanu. Daniel Zamfir, ironie: Să nu vă închideți în sediu

Senatorul PNL Daniel Zamfir a cerut retragerea nominalizării fostului premier Sorin Grindeanu pentru funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), amintind că unii social-democraţi susţineau că acesta ar fi "manevrat de forţe obscure". 

"Să nu vă închideţi în sediul ANCOM, cum v-aţi închis în sediul Guvernului, vă rog eu. Acum, dacă sunteţi apolitic, nu vă mai închideţi, gata, m-am liniştit", a spus Zamfir, la audierea lui Grindeanu, la Comisia economică, industrii şi servicii din Senat şi Comisia pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor din Camera Deputaţilor. 

În contextul în care parlamentarii social-democraţi le-au atras atenţia colegilor din PNL şi USR asupra faptului că îi adresează lui Grindeanu doar întrebări politice, Zamfir a replicat că îl preocupă dacă viitorul preşedinte ANCOM este sau nu o persoană responsabilă. 

"Pe mine mă interesează cât de responsabilă este această persoană. Domnul, când era prim-ministru, a spus lucruri. Era om politic. Şi acum nu mai e. Cu asta m-aţi închis, sincer", a precizat el. 

Ulterior, într-o declaraţie acordată presei, Zamfir a precizat că, în opinia PNL, "este un gest absolut iresponsabil" acela de a-l propune pe Sorin Grindeanu să ocupe această funcţie, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel