Ancheta accidentului mortal de la Câmpulung Moldovenesc a fost finalizată. Doi tineri, trimiși în judecată

Ancheta accidentului de la Câmpulung Moldovenesc a fost finalizată / Imagine de Edward Lich de la Pixabay
Ancheta accidentului de la Câmpulung Moldovenesc a fost finalizată / Imagine de Edward Lich de la Pixabay

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc au finalizat ancheta în cazul unuia dintre cele mai dramatice accidente din ultimii ani de la Câmpulung Moldovenesc.

Doi tineri au murit în noiembrie 2019, după ce două mașini s-au ciocnit frontal la ieșirea din Câmpulung Moldovenesc spre Prisaca Dornei, scrie Monitorul de Suceava.

În centrul atenției a fost atunci șoferul unui BMW, care circula cu viteză, nu avea permis și asculta manele în mașină, conform unei înregistrări pe care pasagerul din dreapta sa o făcuse cu puțin timp înainte de accident. Totuși, ancheta ulterioară a indicat că accidentul efectiv a fost produs de celălalt șofer implicat, care a făcut o depășire pe linia continuă.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc au decis ca Alexandru Gabriel R., tânărul care ar fi intrat pe contrasens și ar fi provocat practic accidentul, să fie trimis în judecată pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în timp ce celălalt șofer, Andrei Marinel P., va fi judecat pentru infracțiunile de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și părăsirea locului accidentului.

Sursă: Monitorul de Suceava.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel