Anamaria Prodan, despre Laurențiu Reghecampf: E un om extraordinar în esență, e un antrenor fabulos

Anamaria Prodan, despre Laurențiu Reghecampf: E un om extraordinar în esență, e un antrenor fabulos / Foto: Instagram Anamaria Prodan
Anamaria Prodan, despre Laurențiu Reghecampf: E un om extraordinar în esență, e un antrenor fabulos / Foto: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a vorbit din nou despre Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a făcut noi declarații despre Laurențiu Reghecampf, bărbatul cu care acum se află în plin proces de divorț. Impresara l-a criticat, a lansat mai multe atacuri la adresa fostului ei soț, dar l-a și lăudat, afirmând că este "un om extraordinar în esență, un antrenor fabulos".

"Dacă nu era Prodan, cine Dumnezeu vorbea de Reghecampf?! Până la urmă, Reghecampf era soțul Anamariei Prodan, nu invers. Poate a fost și asta o problemă, o pălărie mare căsnicia asta.", a spus Anamaria Prodan, la Realitatea Sportivă. 

"Am un copil cu Laurențiu Reghecampf și nu a putut să facă pasul asta frumos, demn, l-aș fi acoperit și acum, cum l-am acoperit în ultimii ani. Din lumea asta în care a decăzut aș fi făcut cumva să mai acoperim mirosul ăsta de rahat, să îl ajut să plece din țară. Aici e greu, în lumea fotbalului când faci asemenea greșeli, când ajungi să ai la braț domnișoare cunoscute...când ajungi ultimul să cunoști domnișoare de-astea, lumea rade, nu mai poți să ieși în oraș. Acum, cu diferite personaje la braț, e altfel, e cumplit. Nu se mai ridică lumea în picioare.", a adăugat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, laude la adresa lui Reghecampf: E un om extraordinar în esență, e un antrenor fabulos

Anamaria spune că ar fi fost gata să-l acopere pe Laurențiu Reghecampf în scandalul fotografiilor care o aveau ca protagonistă pe Corina Caciuc, noua iubită a lui Reghecampf.

"Poate reușeam să-l acopăr cu apariția acestor fotografii, dezbrăcâtă, cluburi de noapte. E un om extraordinar în esență, e un antrenor fabulos, un om cred eu bun care nu știu ce s-a întâmplat de a ieșit din matca lui. El cât a stat lângă mine și a fost serios și s-a concentrat la fotbal, el a fost cel mai tânăr antrenor român care a jucat finală de Champions League Asia, cu sacrificii mari.", a mai spus Anamaria Prodan.

Aceste declarații vin la o zi după ce Anamaria Prodan declarase că fostul său soț o amenință.

VEZI ȘI: Anamaria Prodan, amenințată de Reghecampf: Ne înjură, vorbește cumplit. Legea își va spune cuvântul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel