Anamaria Prodan, amenințată de Reghecampf: Ne înjură, vorbește cumplit. Legea își va spune cuvântul

Sursa foto colaj: Instagram Anamaria Prodan
Sursa foto colaj: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a declarat că primește amenințări din partea lui Laurențiu Reghecampf.

"Ne scrie zeci de e-mailuri unde ne înjură. Vorbește cumplit și ne amenință, dar nu-l băgăm în seamă. De multe ori nu deschidem mail-urile de la el și le direcționăm direct avocatului. Ne este foarte milă de el. Știu că este foarte rușinat probabil de apariția pozelor amantei prin cluburi de noapte, de filmulețele cu amanta, de ședințele foto făcute, dar sunt alegerile lui și este păcat că nu și le asumă. Aruncă cu noroc către proveniență”, a spus impresara pentru Spynews.ro.

"Mă îngrozesc. Legea își va spune cuvântul"

”Amenință nu numai familia, ci și prietenii. Le dă mesaje de mă îngrozesc când mi le trimit prietenii mei și le citesc, dar îi rog să nu-l ia în seamă căci sunt disperările unui ”bărbat” care a decăzut cumplit și îi mai rog să nu-l ia în seamă căci legea își va spune cuvântul, mai ales acum când pe plan profesional se vede declinul final căci este exact ceea ce am prezis: râsul bărbaților din România și străinătate, glumele jucătorilor, ale ”prietenilor, care se fac pe baza fotografiile amantei și a vieții lui Reghe”, a mai spus Anamaria Prodan.

”Păcat că a decăzut cumplit și se anulează zilnic singurel fără niciun ajutor. Noi nu putem să-l mai ajutăm. Ne uităm neputincioși de pe vârful de unde a căzut și cum se zbate într-o mediocritate cumplită, cum a căzut într-o lume cumplită și cum se tăvălește acolo pară fără pic de rușine. Sperăm să putem să-i mai dăm o mână de ajutor când o să fie la pământ definitiv în speranța că va înțelege că și-a distrus singura viața, familia și meseria”, a mai fost mesajul vedetei.

Acuzații grave

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin proces de divorț, iar impresara nu ratează niciun prilej de a-l ataca pe antrenorul Universității Craiova. Printre multe alte acuzații și atacuri, aceasta a spus că Reghe i-a "furat bani din conturi pentru a-i da amantei" și i-a reproșat că nu este recunoscut pentru ajutorul pe care i l-a acordat în carieră. În plus, Anamaria Prodan susține că a făcut pentru Laurențiu Reghecampf mai multe decât a făcut "Iisus pentru omenire".

"N-a făcut nici Iisus pentru omenire câte am făcut eu pentru el. Îl sunam și-i spuneam prietene, cazi în cap și nu-ți mai întindem mâna. Ați văzut un PR mai puternic decât cel făcut de mine lui Laurențiu Reghecampf?", a declatat Anamaria Prodan, în podcastul "La Mijloc".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel