Alimente post. La ce trebuie să fii atent

Alimente
Alimente

Postul Crăciunului a început pe 15 noiembrie și ține 40 de zile. În acest context, ANPC face o serie de recomandări importante.

POST CRĂCIUN. Atunci când cumpărați produse de post, acordați o atenție deosebită listei ingredientelor. În cazul în care lista ingredientelor conține lapte praf, zer praf, pudra de ouă, acestea nu fac parte din grupa produselor de post.

POST CRĂCIUN. Pentru produsele tăiate/fracţionate/porționate de vânzător, cereți să vedeți eticheta produsului pentru a verifica compoziţia.

POST CRĂCIUN. Nu cumpărați produse cu etichete care nu va informează complet și corect privind conținutul/ingredientele sau calitatea produsului.

POST CRĂCIUN. Urmariti dacă în magazin sunt respectate condițiile de păstrare specificate de producător, în special temperatura. Nu cumpărați produse care au fost ținute la temperaturi mai mari decât cea specificată.  

[citeste si]

POST CRĂCIUN. Nu cumpărați produse alimentare din locuri neautorizate, comerciantul respectiv nu are posibilitatea să asigure condițiile optime de transport, depozitare și comercializare și riscați să achiziționați un produs neconform sau chiar nesigur care poate să va afecteze sănătatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel