ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014. Monica Macovei. Pe cine ar grația dacă ajunge președinte

Candidata independentă la alegerile prezidențiale 2014 Monica Macovei a dezvăluit, la Digi 24, pe cine va grația dacă va ajunge președinte. 

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014 - MONICA MACOVEI. Monica Macovei nu crede că Victor Ponta l-ar grația pe Gică Popescu. "Că nu va grația pe nimeni pentru corupție nu îl cred. El vrea să ajungă președinte pentru ca baronii să scape. Și el trebuie să scape. Dacă ne uităm în declarația de avere a lui Victor Ponta, vedem că nu și-a trecut toată averea. O parte este pe numele soției și potrivit declarațiilor de avere trebuie să treci ce ai tu și ce are soția ta, ori el nu a făcut asta. Se numește fals", a spus Monica Macovei, la Digi24.

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014 - MONICA MACOVEI. A adăugat că ar putea să facă o plângere către Tiberiu Nițu, ministrul Justiției, ca să-l cerceteze pe Victor Ponta din oficiu.

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014 - MONICA MACOVEI. Întrebată pe cine ar grația, Monica Macovei a răspuns: "Aș grația pe cine este în nevoie". "Grațierea individuală are un scop, cineva care este în nevoie. Expresia 'în nevoie' este esențială. Cine este în nevoie? Un părinte cu mulți copii și e mai important să fii lângă copii, să crească copiii bine, decât să stai în închisoare și copiii să n-aibă părinți sau părinte. Aș grația un om bolnav, aș grația un om bătrân. Un om aflat în nevoie. Niciunul dintre acești politiceni sau fotbaliști nu este în nevoie", a argumentat Monica Macovei.

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014 - MONICA MACOVEI. Fostul ministru al Justiției a adăugat că apreciază demnitatea lui Gică Popescu, care a spus după ce a fost condamnat la 3 ani, 1 lună și 10 zile de închisoare în Dosarul Transferurilor că nu vrea să fie grațiat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel