Alegeri Parlamentare 2016: Gheorghe Falcă vrea înființarea unui minister al satului

Gheorghe Falcă, şeful de campanie al PNL pentru alegerile parlamentare, a declarat, luni, că va susţine "într-un viitor guvern Cioloş" înfiinţarea "unui minister al Satului". 

"Suntem o ţară binecuvântată cu un pământ agricol foarte bun. În economia românească ar trebuie să contăm foarte mult în dezvoltare pe acest domeniu. Din păcate, astăzi suntem pe locul şapte în exportul de grâu şi pe locul întâi la importul de biscuiţi. Adică ţara asta nu mai ştie să frământe, numai ştie să pună o machetă şi să scoată un biscuit. (..) Noi am convenit să înfiinţăm Ministerul Satului", a arătat Falcă, răspunzând, astfel, unei întrebăriprivind modul în care gândesc liberalii viitorul agriculturii şi dezvoltarea localităţilor rurale. 

Subliniind faptul că liberalii sunt "singurii din eşichierul politic românesc care se gândesc la sat ca la un mare proiect ce are nevoie de o coordonare", Gheorghe Falcă a atenţionat că, în lipsa unei asemenea abordări, "satul astăzi îmbătrâneşte constant pentru că se depopulează". 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel