Alegeri 2009. Dușa: Am avut o întâlnire cu generalul Dumitru Iliescu

Mircea Dușa
Mircea Dușa

Fostul ministru al Apărării Mircea Dușa a declarat luni, la Comisia de anchetă privind alegerile prezidențiale din anul 2009, că a avut o întâlnire în anul cu generalul Dumitru Iliescu în care acesta i-ar fi spus că se încearcă fraudarea alegerilor care urmau să aibă loc în 2014.

"Printre generalii care ne-au solicitat audiență a fost și domnul Iliescu. (...) Am dialogat, dânsul neavând nicio responsabilitate în cadrul asociațiilor sau, știu eu, instituțiilor asociative care reprezintă pe generali și subiectele au fost diverse, printre care dânsul spunea dacă știu că se încearcă fraudarea alegerilor din 2014... (...) Discuția nu a fost foarte lungă, l-am ascultat pe domnul general, i-am precizat că știu și eu anumite aspecte, având în vedere că ele se află totuși în spațiul public și că dânsul a mai informat și alte persoane din conducerea PSD la timpul respectiv și cam atât a fost toată discuția", a spus Dușa.

El a precizat că în timpul mandatului său de ministru nu a făcut declarații politice în sediul MApN sau cu prilejul exercițiilor militare: "De fiecare dată am precizat că eu sunt un ministru numit politic și sunt politician, dar instituția militară este una apolitică care are misiuni exprese prevăzute de Constituție și de legile țării și se ocupă de obiectivele stabilite prin Constituție și legile țării".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel