AJUTAȚI-L pe Florin Bădiță să plece din țară. SCANDAL pe donații

Florin Bădiță, unul dintre oamenii din spatele paginii de Facebook "Corupția ucide", vrea să plece din România și are nevoie de bani. Pentru acest lucru, activistul vrea ca oamenii să îl ajute cu o donație.

"Într-un an și șase luni maxim plănuiesc să plec din România, pentru cel puțin un an. Până atunci trebuie să rezolv două aspecte.

1. Să lucrez ca să scap de datoria de 4000 de euro pe care o mai am de plătit, după vizita de studiu din SUA.

2. Să îmi găsesc un proiect EVS, o țară unde să plec și să învăț ceva relevant pentru dorințele mele. Pentru prima parte, dacă vrei sa ajuți cu o sponsorizare, iți voi rămâne recunoscător. https://www.youcaring.com/florinbadita-755462. Pentru partea a doua, dacă vezi un proiect interesant, care crezi că mi s-ar potrivi, dă mesaj.

The European Voluntary Service (EVS) helps young people travel abroad to participate in volunteering projects. Motivul este că EVS poți sa faci doar până la vârsta de 30 de ani, iar eu aproape am ajuns la această vârstă. Un proiect EVS durează între 2 și 12 luni și se poate face o singură dată în viață", a scris Florin Bădiță pe Facebook.

Cum era de așteptat, tânărul a fost criticat după ce a spus că are nevoie de bani. Unii internauți i-au zis să se apuce de muncă.

"E simplu, îți găsești un serviciu plătit cu minim 1500 lei/lună și într-un an ai rezolvat problema aia cu 4000 euro men", i-a scris un tânăr, iar Florin Bădiță i-a replicat: "Oricum le plătesc, ce nu înțelegi. Dacă cineva dorește sa contribuie cu ceva, îi voi fi recunoscător. Eu nu înțeleg de ce te deranjează pe tine ideea că aș putea primi o donație de la cineva? Cu ce te afectează pe tine atât de mult încât stai să îți pierzi timpul pe Facebook ca să înșiri cuvinte și emoticoane". Iar astfel de comentarii sunt cu zecile pe pagina sa de socializare. Mai mult decât atât, Florin Bădiță este aspru criticat pe anumite grupuri pentru că vrea donații pentru ca, într-un final, să plece din România.

De precizat că până la momentul redactării acestei știri, Florin Bădiță a strâns 51 de euro din donații.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel