Urmărește emisiunea live


Aeroportul Craiova: Curse aeriene, anulate

Cursele aeriene de pe Aeroportul Craiova către Londra şi Paris au fost anulate.

Cursele de pe Aeroportul Craiova către Londra (Luton) şi Paris (Beauvais) care ar fi trebuit să decoleze, marţi dimineaţa, au fost anulate printr-o decizie a companiei aeriene care operează respectivele zboruri. Directorul Aeroportului din Craiova, Mircea Dumitru, a declarat pentru Agerpres că aeroportul este operaţional.

'Aeroportul din Craiova este operaţional, condiţiile meteo sunt bune. Avionul a putut ateriza, este pe platformă. Decizia de anulare a curselor aparţine companiei aeriene', a afirmat Dumitru.

În cursul zilei de marţi, de pe Aeroportul din Craiova ar trebui să mai plece o cursă către Veneţia (Treviso) şi alta către Bologna (Guglielmo Marconi).

[citeste si]

Administrația Națională de Meteorologe a emis o nouă avertizare de Cod Portocaliu de ninsori începând de miercuri. 

În interval 28 februarie, între orele 06,00 - 20,00 se vor semnala intensificări susținute ale vântului, ninsoare puternic viscolită, zăpadă spulberată și vizibilitate scăzută în județele Giurgiu, Călărași, Ialomița, Buzău, Brăila, Constanța și Tulcea.

În intervalul menționat, în județele Giurgiu, Călărași, Ialomița, Buzău, Brăila, Constanța și Tulcea, vor fi intensificări susținute ale vântului, cu rafale în general de 55...65 km/h și local în jur de 70 km/h, iar ninsoarea va fi puternic viscolită, zăpada spulberată și troienită și vizibilitatea va scădea sub 50 m, potrivit ultimei avertizări venite de la ANM.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel