Adrian Pau (Pro România): ALDE continuă să susțină PSD

Deputatul Pro România Adrian Pau a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că, deşi la nivel naţional reprezentanţii ALDE şi-au depus demisiile, în plan local reprezentanţii formaţiunii conduse de Călin Popescu Tăriceanu "continuă să susţină administraţia PSD". 

Parlamentarul a afirmat că subprefectul de Timiş este un apropiat al preşedintelui ALDE Timiş, deputatul Marian Cucşa. 

"Asistăm la o repoziţionare a colegilor de la ALDE. Dacă la nivel naţional au ieşit de la guvernare, la nivel local au decis să susţină administraţia PSD. Nu ne deranjează aceasta, dar ar trebui să-şi asume public comportamentul, pentru ca cetăţenii să ştie ce vor să facă. Ori vin cu noi să facă opoziţie, ori sunt atât de bine legaţi şi ancoraţi la putere. Subprefectul ALDE a fost trecut la PSD, ca să nu fie schimbat", a afirmat Adrian Pau, într-o conferinţă de presă. 

Deputatul a opinat că probabil se va întâmpla la fel şi cu ceilalţi reprezentanţi ai ALDE din instituţiile deconcentrate, afirmând că preşedintele ALDE Timiş are o foarte bună colaborare cu preşedintele CJ Timiş, Călin Dobra (PSD). 

"În aceste condiţii, noi ne vedem de drumul nostru, ei să rămână împreună în alianţa în care au câştigat alegerile. (...). Baletul acesta politic nu mai prinde bine nimănui", a concluzionat Adrian Pau. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel