Adrian Șaguna, schimbare la Radio România. Marius Manole, mesaj de susținere

Adrian Șaguna candidează pentru funcția de reprezentant al salariaților în Consiliul de Administrație al Radio România. El se bucură de susținerea unor personalități precum Marius Manole.

Adrian Șaguna a transmis un mesaj în care a explicat de ce candidează pentru această funcție.

"Dragi colegi,

Foarte multe persoane m-au intrebat de ce candidez pentru reprezentantul salariatilor in Consiliul de Administratie al Radio Romania. Daca am sanse? Daca sunt pregatit pentru o astfel de responsabilitate?

Raspunsurile sunt simple:

Este foarte posibil sa nu fiu pregatit pentru o asemenea responsabilitate, dar nu sunt singur. Va am pe voi, pe cei pe care ii voi reprezenta, cei care mi-ati oferit aceasta sansa si mi-ati facut onoarea de a merge impreuna cu mine pe acest drum.

Nu ma voi lauda, nu-mi voi aduce elogii personale si nici nu voi atatca ceilalti colegi candidati, asa cum se practica, in incercarea de a va convinge ca eu sunt alegerea fericita, ci o sa va rog sa faceti un exercitiu de memorie si sa va uitati in trecut, sa-l analizati si sa va ganditi daca vreti ca viitorul sa fie un pic altfel, un pic mai senin pentru toata lumea.

Consider ca este momentul schimbarii, ca este momentul ca noi toti sa ne dorim lucruri tangibile si realizabile, este momentul sa credem in noi si in puterile noastre, nu in promisiuni fara fond.

Plecam la drum ca o echipa si vom continua in acelasi spirit, pentru ca este extrem de simplu: Echipa castigatoare va castiga intotdeauna! Multumesc tuturor pentru suport si incredere!", a transmis Adrian Șaguna.

Actorul Marius Manole a spus că îl susține în demersul său. "Despre Adrian Șaguna se spun numai lucruri frumoase și pozitive, un tânăr plin de inițiativă care își dorește să ajute. Dacă aș face parte din familia Radio România, aș vota schimbarea alături de Adrian Șaguna", a spus Marius Manole.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel