Adelina Popescu, fost ministru adjunct al agriculturii, a murit / foto

Priveghiul se desfășura cu prea multe persoane, în pandemiei
Priveghiul se desfășura cu prea multe persoane, în pandemiei

Fostul ministru adjunct al agriculturii, Adelina Popescu, a murit.

'O doamnă a agriculturii românești s-a mutat în Ceruri! A încetat din viață fostul ministru adjunct al agriculturii, Adelina Popescu. Suntem alături de familia îndurerată și transmitem sincere condoleanțe celor ce au cunoscut-o!
Dumnezeu să o odihnească în pace!', scrie Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, pe pagina de Facebook a insituției.

Adelina Popescu, directorul executiv al Asociației Fermierilor din România (AFR) a murit. Anunțul a fost făcut de fermierul Ion Cioroianu.

'Asociația Fermierilor din România anunță cu mare durere încetarea din viață a Doamnei ADELINA POPESCU, această 'Maica Tereza a agriculturii românești'. O femeie unică, suflet mare, caracter bun, mare ajutătoare de oameni. Într-un cuvânt „OM MARE, FEMEIE MINUNATĂ”.

A iubit ca nimeni altul agricultura, meseria și mai ales oamenii. Ne vei lipsi mulți ani, de acum încolo, doamna Adelina. Te iubim și nu te vom uita. Dumnezeu să-i ierte păcatele și s-o odihnească în pace!', a scris fermierul Ion Cioroianu, pe pagina sa de Facebook.

'Pe plan naţional, agricultura reprezintă una dintre ramurile importante ale economiei româneşti. Nouă, specialiştilor din domeniu, ne revine responsabilitatea de a ţine acest sector vital la cel mai înalt nivel profesional. Numai împreună, uniţi şi pasionaţi de agricultură, vom susţine viitorul acestui domeniu în anii care urmează', declara Adelina Popescu-Oprea în cadrul unui eveniment dedicat agriculturii în 2019, unul din numeroasele pe care le-a organizat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel