EXCLUSIV  Actrița Maria-Magdalena Chihaia, „măicuța” de la iUmor, dezvăluiri inedite la Interviurile Spectacola și DC NEWS

Foto: SPECTACOLA
Foto: SPECTACOLA

Actrița Maria- Magdalena Chihaia vine la Interviurile Spectacola și DC News, joi, de la ora 18:00, pentru a face dezvăluiri inedite despre experiența iUmor, dar și despre revenirea pe scena teatrului. 

Maria-Magdalena Chihaia, actriță, nascută pe 16 aprilie 1986, în Bucuresti. A absolvit Universitatea Hyperion, Facultatea de Arte, Actorie în 2010 la clasa profesorilor: Virgil Ogasanu și Ruxandra Sireteanu, asistent: Georgiana Saizescu.

Joaca urmatoarele spectacole: “Crimă la cină”, un spectacol interactiv cu muzică live și dans, în stilul Agathei Christie la Teatrul Elisabeta, “Cum să pierzi totul într-o zi”, regia Razvan Oprea, “Michelle”-one woman show, “Schimb pe schimb” și “Gunoierul” la Teatrul Roșu, “Maria-Magdalena: de la mânăstire la club”, “Dragoste pe coji de mandarine”, “ Cine a furat-o pe Ileana Cosanzeana?!”.

Pe lângă actriță este și instructor de dans, predă dansuri latino-americane, valsul mirilor și creaza coregrafii unicate pentru evenimente, face entertainment si MC. Iubește tot ceea ce face si face ceea ce iubește. Cel mai important, Maria-Magdalena Chihaia este dubla finalistă iUmor, încântând publicul prin personajele ei: bocitoarea și binecunoscuta Sora Magdalena, care a adus controverse în randul spectatorilor, devenind cel mai scandalos numar din istoria iUmor.

Magdalena a creat un moment unic pornind de la vestimentația ei de "măicuță" și textul său a fost unul extrem de „piperat”, căci aparent, în viziunea sa, viața la mănăstire este una cam plină de păcat.

 Magdalena Chihaia a fost supranumită de către Cheloo  "cea mai sexy măicuță". Actrița a povestit cum și-a primit acest titlu, dar și care a fost reacția Bisericii Catolice în urma prestației sale de la IUmor.

Cum a fost experiența IUmor, dar și cum a reușit să creeze o adevărată controversă în rândul jurațiilor, aflați joi, ora 18:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și  DC News TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel