EXCLUSIV  Actriţă, dezvăluire. Dana Dumitrescu: ”Am vărsat!”. Pe cine văzuse în sală-video

Simona Popescu, invitata la DC News.
Simona Popescu, invitata la DC News.

Actriţa Dana Dumitrescu, directoarea Teatrului de Stat din Constanța, a rememorat, într-un interviu acordat DC News, cel mai emoţionant moment pe care l-a trăit în cariera sa. 

Actriţa Dana Dumitrescu, directoarea Teatrului de Stat din Constanța, a rememorat, într-un interviu acordat DC News, cel mai emoţionant moment pe care l-a trăit în cariera sa. Dana Dumitrescu şi-a amintit despre cât de greu i-a fost în momentul în care un reputat profesor al său a venit să urmărească un spectacol în care juca. 

"La doi ani de când am ajuns la Constanţa, jucam într-un spectacol jucat de un regizor ungur, iar eu nu eram deloc de acord cu regia respectivului. Sigur, fiind actor, intri în povestea regizorală, iar dacă nu, te retragi şi asta e. Dar ştiam că nu e ceea ce trebuie. Nu simţeam spectacolul ca fiind adevărat. Şi, la una dintre reprezentaţii am aflat, înainte de a intra pe scenă, că profesorul meu de clasă, Ion Cojar, un mare profesor, unul dintre cei mai mari pedagogi, se află în sală. Eu ştiam foarte bine metoda domnului profesor şi eram convinsă de ceea ce va gândi şi am fost atât de... disperată încât am vărsat pe uşa de la toaletă, din hol, din cauza stresului", a rememorat actriţa Dana Dumitrescu. 

Sigur că domnul profesor nu a fost atât de dur după spectacol fiindcă ştia că era vorba de o montare, de un concept regizoral. Sigur, că nu era nici dumnealui de acord cu acest concept, dar nu avea cum să învinuiască actorii de faptul că au acceptat să joace acolo. Pentru că actorii şi-au făcut treaba fiecare după talentul şi ştiinţa lui. Acel moment m-a marcat şi nu am mai trăit unul, din punct de vedere negativ, atât de puternic", a declarat Dana Dumitrescu. 

Urmăreşte declaraţia Danei Dumitrescu, aici:

Urmăreşte întreaga emisiune aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel