Actorul care îl laudă pe regele Charles pentru că şi-a dezvăluit public diagnosticul de cancer

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Actorul Stephen Fry l-a lăudat pe regele Charles al III-lea pentru că a dezvăluit public diagnosticul de cancer, adăugând că ''are emoţii'' pentru el, transmit DPA şi PA Media.

Actorul şi comedianul de 66 de ani, care a fost diagnosticat cu cancer de prostată în 2018, a spus că modernizarea foarte rapidă adusă de Charles monarhiei include o deschidere pe un subiect atât de personal şi nedelicat cum este cancerul.

Regele şi-a amânat toate îndatoririle publice, dar îşi continuă departe de ochii publicului munca la documentele guvernamentale păstrate, potrivit tradiţiei regale, într-o cutie roşie. Când a anunţat luni că Charles a fost diagnosticat cu o formă de cancer, Palatul Buckingham a subliniat că monarhul a ales să împărtăşească vestea pentru a ajuta la înţelegerea publică a celor din lumea întreagă afectaţi de această boală.

Am emoţii, bineînţeles - emoţii pentru sănătatea lui şi pentru că a stat pe tuşă atâta timp şi, să aibă atât de puţin timp în prim-plan, dacă ar fi să fie bolnav grav, ar fi foarte, foarte trist, pentru că are multe de făcut şi multe lucruri pe care vrea să le facă, a spus actorul în cadrul podcastului BBC Today Podcast. Cred că ceea ce vrea să facă e bun, e benefic pentru ţară şi pentru oamenii pe care vrea să-i ajute. Fostul prezentator al emisiunii QI a subliniat că este important să se vorbească despre această boală.

Cancerul este asemenea unei ciuperci - creşte în întuneric. Este mai periculos când nu este expus la lumină. Este puţin ca principiul lui Voldemort din cărţile 'Harry Potter' - dacă ţi-e frică să spui numele, atunci numele are mai multă putere asupra ta.

Ce se știe până acum despre diagnosticul de cancer al Regelui Charles

Regele Charles a fost diagnosticat cu o formă de cancer, a anunțat Palatul Buckingham. Dar ce se știe, de fapt, despre acest diagnostic?

A fost descoperit în timpul tratamentului său recent pentru o prostată mărită. Regele Charles a început deja tratamentul împotriva cancerului și a fost sfătuit să amâne îndatoririle publice.

Ce fel de cancer are Regele Charles?

Palatul nu a dezvăluit ce fel de cancer are Regele Charles și nici unde este tratat, scrie BBC. S-a anunțat doar că a început luni un „program de tratamente regulate”.

Are legătură cu tratamentul Regelui Charles pentru prostată?


Regele Charles al III-lea, care are 75 de ani, a fost recent tratat pentru mărirea benignă a prostatei. A petrecut trei nopți la spitalul privat London Clinic, după ce a fost supus unei „procedure corective”.

După tratament, Palatul a spus că Regele Charles își va amâna angajamentele publice „pentru a permite o perioadă de recuperare privată”.

O „problemă de îngrijorare separată” a fost identificată în timpul tratamentului său și a fost ulterior diagnosticată ca o formă de cancer. Acum va primi tratament pentru a doua afecțiune, în ambulatoriu. Vezi continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel