Accident grav pe DN 22. Două persoane sunt încarcerate

Două persoane au ajuns la spital după ce au fost scoase de pompieri dintre fiarele contorsionate ale autoturismului în care se aflau, şoferul, un bărbat în vârstă de 68 de ani, pierzând controlul volanului şi acroşând un copac de pe marginea drumului, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău.

La faţa locului au fost trimise un modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, cele două victime prinse între fiarele autoturismului prezentând semne vitale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, Ane Marie Vrapciu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 22, din direcţia Râmnicu Sărat către Brăila, între localităţile Râmnicelu şi Boldu, un bărbat de 68 de ani din Râmnicu Sărat ar fi pierdut controlul direcţiei, împrejurare în care maşina a ieşit în decor, a acroşat un copac şi s-a răsturnat în şanţul marginal. 'Două persoane, conducătorul auto şi o pasageră de 50 de ani, tot din Râmnicu Sărat, au fost încarcerate, fiind transportate la spital pentru îngrijiri de specialitate', a precizat Ane Marie Vrapciu, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel