Accident: Femeie rănită, după ce o mașină de teren a ajuns în dormitorul său

Accident surprinzător în Miercurea Ciuc. O bătrână, imobilizată în pat, a fost transportată sâmbătă seară la spital, rănită fiind după ce o mașină de teren a ajuns în domitorul său. 

Din cauza ceții dense și a vitezei excesive, un șofer în vârstă de 30 de ani nu a mai putut controla mașina pe care o conducea și s-a oprit într-o casă situată pe strada Izvoarelor, reușind să dărâme peretele dormitorului în care se afla o femeie de 78 de ani și fiul acesteia, potrivit Agerpres. 

"Mama era în pat, eu mâncam şi mă uitam la televizor şi deodată am auzit o bufnitură şi am văzut cărămizile căzând pe mama. Am luat cărămizile de pe ea şi apoi a venit salvarea şi a dus-o la spital. Maşina era un Mitsubishi 4x4, iar unul dintre cei care erau în maşină a fugit", a spus fiul femeii.

 În urma impactului, mai multe cărămizi au căzut peste femeie, rănind-o. Ea a fost preluată de o ambulanță și dusă la spital pentru îngrijiri medicale. Șoferul vinovat este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, dar și pentru refuzul recoltării de probe biologice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel