Accident Buzău, Şcoala generală 1. Planul ROȘU de intervenție, activat

Autorităţile din municipiul Buzău au activat planul roşu de intervenţie după ce un autoturism a intrat într un grup de persoane aflate în faţa Şcolii generale nr. 1 din Buzău. 

UPDATE: Printre victimele accidentului se numără şi o fetiţă de 12 ani, care a suferit o fractură la gleznă. Eleva este conştientă şi se află sub supraveghere la Secţia de pediatrie infantilă a Spitalului Judeţean. 

Alte şase persoane au suferit leziuni şi traumatisme la nivelul membrelor inferioare şi superioare, dar sunt conştiente, iar starea lor este stabilă. 

UPDATE: Accidentul s-a soldat, în total, cu nouă victime, printre care un bărbat, care este internat în stare gravă la spital, cu picioarele zdrobite, şi o femeie însărcinată, care a suferit un atac de panică. 


Potrivit purtătorului de cuvânt al Prefecturii Buzău, Gabi Cosma, dintre cele nouă persoane, şase au fost rănite, toate fiind părinţi care îşi aşteptau copiii să iasă de la cursuri, şi trei au suferit atacuri de panică. 

UPDATE: Purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Mihai Drăghiciu, a declarat că este vorba de un accident cu şapte victime. Conform acestuia, o femeie ar fi acroşat o poartă metalică în momentul în care a executat o manevră de parcare pe trotuar, iar poarta s-a prăbuşit peste persoanele aflate în apropiere. 

UPDATE: Directoarea conducea o maşină automată şi a prins oamenii între maşină şi poarta de fier a şcolii. Şase persoane au fost transportate la spital, acolo unde a ajuns și cea care a provocat accidentul.

(w670)

Mașina a intrat într-un grup de persoane - copii şi părinţi aflaţi în faţa Şcolii Generale nr. 1 din Buzău.

Cel puţin cinci persoane au fost rănite.

La faţa locului sunt cinci ambulanţe şi o maşină de transport victime multiple.

Potrivit primelor informaţii, la volanul maşinii s-ar fi aflat directoarea Şcolii Generale nr. 1.

Sursa foto: observatorulbuzoian.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel