A fost identificat autoturismul cu care a fost transportat geamantanul în care se afla corpul femeii ucise şi arse

Ca urmare a vizionării şi analizării minuţioase a înregistrărilor camerelor de supraveghere, coroborat cu declaraţiile martorilor audiaţi în cauză şi alte probe administrate, a fost identificat autoturismul cu care a fost transportat geamantanul în care se afla corpul victimei, informează Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

La data de 17.11.2020, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul I.G.P.R. - Direcţia de Investigaţii Criminale şi I.P.J. Giurgiu - Serviciul de Investigaţii Criminale au efectuat mai multe percheziţii domiciliare în vederea identificării locului în care a decedat victima şi completării probatoriului. Cu această ocazie a fost ridicat autoturismul mai sus menţionat.

S-a stabilit că victima practica prostituţia, locuia împreună cu autorii, iar mobilul faptei de omor a constat în neînţelegeri intervenite între aceştia în interiorul locuinţei, se arată în comunicatul de presă.

Au fost audiate în cauză mai multe persoane, iar faţă de trei dintre acestea s-a dispus continuarea urmăririi penale şi punerea în mişcare a acţiunii penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor calificat şi profanare de cadavre. A fost dispusă măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore faţă de acestea, urmând a fi prezentate judecătorului de drepturi şi libertăţi cu propunerea de arestare preventivă, transmite Parchetul Giurgiu.

Facem precizarea că efectuarea în continuare a urmăririi penale şi punerea în mişcare a acţiunii penale sunt etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel